En exotisk matupplevelse

A La Carte

 

THAI FOOD A’ LA CARTE

FÖRRÄTTER


1a. Poh Pia Tod(kött med räkor)…..50.

1b.Thai kyckling vårrullar……50.-

2a. Tom Yam Goong…… 60.-

Räksoppa med citrongräs,

limeblad och kokosmjölk

2b. Tom Khang Goong…. 60

Räksoppa med citrongräs,

limeblad och kokosmjölk

3a. Tom Yum Gai …..50.-

Kycklingsoppa med citrongräs,

limeblad och kokosmjölk

3b. Tom Khang Gai 50:-

Kycklingsoppa med citrongräs,

limeblad och kokosmjölk

……..

HUVUDRÄTTER

THAI FOOD & A’ LA CARTE

SATAY

THAILÄNDSKA GRILLSPETT

4. Satay Gai 90.-

Kycklinggrillspett med jordnötssås

5. Satay Moo 90.-

Fläskgrillspett med jordnötssås

6. Mix Satay 100.-

Kyckling- och fläskgrillspett

med jordnötssås

SPECIALITETER

UNIKT THAILÄNDSKA LÄCKERHETER


7. Phad Mee Gai 90.-

Stekta äggnudlar med kycklingfilé

på thailändskt vis

8. Bami Goreng 100.-

Stekta äggnudlar med kycklingfilé,

biff och räkor i curry

9. Nasi Goreng 100.-

Stekt ris med kycklingfilé, biff

och räkor i curry

10. Gai Pad Himmapan 100.-

Stekt kycklingfilé med cashewnötter

11. Pad Bai Kaproa Gai 90.-

Stekt kycklingfilé med vitlökschili

och basilika

12. Pad Bai Kaproa Moo 95-

Stekt fläskkött med vitlökschili och basilika

13. Pad Bai Kaproa Neua 95.-

Stekt biff med vitlökschili

och basilika

14. Pad Bai Kaproa Goong 105.-

Stekta tigerräkor med vitlökschili

och basilika

15. Pad Bai Kaproa Meuk 105.-

Stekt bläckfisk medvitlökschili och basilika

16. Anh Special – 4 rätter 120.-

Stekt biff med panangcurry, kycklingfilé

med vitlökschili och chilipasta, friteradkycklingfilé

och friterade räkor

RÖD CURRY

EN HET OCH FYLLIG KRYDDBLANDNING

17. Gaeng Ped Gai 90.-

Wokad kycklingfilé med röd currypasta,

kokosmjölk, limeblad och bambuskott

18. Gaeng Ped Neua 95.-

Wokadbiff med röd currypasta,

kokosmjölk,limeblad och bambuskott

19. Gaeng Ped Goong 105.-

Wokad tigerräkor med röd currypasta,

kokosmjölk, limeblad och bambuskott

20. Gaeng Ped Meuk 105.-

Wokad bläckfisk med röd currypasta,

kokosmjölk, limeblad och bambuskott

GRÖN CURRY

MILD, FRÄSCH OCH SMAKRIK

21. Gaeng Keow Wan Gai 90.-

Wokad kycklingfilé med grön currypasta,

kokosmjölk, basilika och bambuskott

22. Gaeng Keow Wan Neua 99.-

Wokad biff med grön currypasta,

kokosmjölk, basilika och bambuskott

PANANGCURRY, BLOMKÅL, MOROTER, BROCOLI, BAMBUSKOTT, AUBERGINE LÖK LIMNEBLAD MED

23. PANANG GAI…….. 90:-

PANANG CURRY MED KYCKLING

24.PANANG ………….. 95:-

NEUA

PANANG CURRY MED BIFF

25.PANANG GOONG…………..105:-

PANANG CURRY MED TIGERRÄKER

26. PANANG MEUK…………..105:-

PANANG CURRY MED BLÄCKFISK

THAI FOOD & A’ LA CARTE

CHILIPASTA

HETA RÄTTER PÅ THAILÄNDSKT VIS

27. Pad Prik Gai 90.-

Stekt kycklingfilé med chilipasta,gul lök,

paprika, söt basilika och grön chili

28. Pad Prik Neua 95.-

Stekt biff med chilipasta, gul lök,paprika,

söt basilika och grön chili

29. Pad Prik Goong 105.-

Stekta tigerräkor med chilipasta,gul lök,

paprika, söt basilika och grön chili

30. Pad Prik Meuk 105.-

Stekt bläckfisk med chilipasta,gul lök,

paprika, söt basilika och grön chili

OSTRONSÅS

MED KLASSISK SÖTMA OCH SÄLTA

31. Hoi Nang Rom Pad Gai 90.-

Stekt kycklingfilé med ostronsås, broccoli,

minimajs, blomkål, morötter och jordnötter

32. Hoi Nang Rom Pad Neua 95.-

Stekt biff med ostronsås, broccoli,minimajs,

blomkål, morötter och jordnötter

THAI FOOD & A’ LA CARTE

THAI WOK

STIR FRIED MED KRISPIGA GRÖNSAKER

33. Kratha Gai 90.-

Wokad kycklingfilé med broccoli,minimajs,

blomkål, morötter och jordnötter

34. Kratha Neua 95.-

Wokad biff med broccoli, minimajs,

blomkål, morötter och jordnötter

35. Kratha Goong 105.-

Wokade tigerräkor med broccoli,minimajs,

blomkål, morötter och jordnötter

36. Kratha Kai Gai 90.-

Wokad kycklingfilé med ägg,purjolök

och sojasås

37. Kratha Kai Neua 95.-

Wokad biff med ägg,purjolök och sojasås

38.Kratha Kai Bah Mee 90.-

Wokad kycklingfilé med äggnudlar, broccoli,

paprika, blomkål och minimajs

39. Kratha Neua Bah Mee 95.-

Wokad biff med äggnudlar, broccoli,

paprika, blomkål och minimajs

40. Kratha Goong Bah Mee 105.-

Wokade tigerräkor med äggnudlar, broccoli,

paprika, blomkål och minimajs

PAD THAI

RÄTTER MED WOKADE RISNUDLAR

41. Pad Thai Gai 90.-

Stekt kycklingfilé med wokade risnudlar,

ägg, vitkål, morötter och jordnötter

42. Pad Thai Neua 95.-

Stekt biff med wokade risnudlar,ägg,

vitkål, morötter och jordnötter

43. Pad Thai Goong 105.-

Stekta tigerräkor med wokade risnudlar,

ägg, vitkål, morötter och jordnötter

VEGETARISKT

THAILÄNDSKA GRÖNSAKSRÄTTER

44. Pad Pak Ruam mit 70.-

Stekta blandade grönsaker på Thailändskt

45. Poh Pia Tod 45.-

Thailändska vegetariska vårrullar

THAI FOOD & A’ LA CARTE

KINESISKA RÄTTER

KLASSISKA KINESISKA SPECIALITETER

46.Kyckling med bambuskott 90.-

Wokad kycklingfilé med bambuskott

47. Biff med Bambuskott 95.-

Wokad biff med bambuskott

48. Biff med Lök 95.-

Wokad biff med gul lök och purjolök

49. Grillad Anka 120.-

Grillad anka på Kinesiskt vis,

serverasmed jordnöts-, sötsur- eller currysås

50. Anka Med Röd Curry 120.-

Grillad anka med röd currypasta,

serverasmed jordnöts-, sötsur- eller currysås

51. Anka med Ananas 120.-

Grillad anka med ananas,

serverasmed jordnöts-, sötsur- eller currysås

52. Wokade Räkor 100.-

Wokade räkor med paprika och ananas

53. Revben i Sötsur Sås 95.-

Grillade revbensspjäll med sötsur sås

FRITERADE RÄTTER

PÅ THAILÄNDSKT VIS

54. Friterad Kyckling 90.-

Friterad kycklingfilé, serveras medjordnöts-,

sötsur- eller currysås

55. Friterade Räkor 105.-

Friterade räkor, serveras medjordnöts-,

sötsur- eller currysås

56. Friterat fläskkött 90.-

Friterat fläskkött, serveras medjordnöts-,

sötsur- eller currysås

BARNMENY

FÖR BARN UPP TILL 12 ÅR

57. Chicken nuggets 55.-

Friterade kycklingnuggets med pommesfrites

eller ris, serveras´med valfri sås

58. Friterad kyckling 55.-

Friterad kycklingfilé med pommesfrites

eller ris, serveras med valfri sås

59. Köttbullar 55.-

Stekta köttbullar medpommes frites eller ris

60. Grillkorv 55.-

Stekt grillkorv medpommes frites eller ris

THAI FOOD & A’ LA CARTE

LUNCHBUFFÉ

VARDAGAR KL. 11.30 – 15.00

Ät så mycket du vill!

Sex olika rätter att välja mellan,

inklusive sallad, citronvatten,saft,te, kaffe och kaka

VÅRA ÖPPETTIDER ÄR :

MÅN – TOR 11.30 – 20.00

LÖR – FR 12.00 – 21.00(vintertid 20)

SÖNDAG 13.00 – 20.00

Efterrätter

Friterade annanat

medglass 50:-

Friterade banan

med glass 50:-

Friterade banan och annanat med glass 50:-

DRICKA

LÄSk 33cl…………….15:-

Cola

Fanta

Sprite

Loka

Lättöl

……

Startköl

Singa 33cl55:-

Chang 55:-

Mariestad Export 50cl 55:-

Mariestad old50cl 60:-

Eriksberg 60:-

Vin

Vitt, Rött &Rose’

Glas 19cl …………….55:-

Sprit

Whiskey, Konjak & vodka

4cl………………… 64 – 80:-

6cl………………… 84 – 115:-

 

THAI FOOD A’ LA CARTE

FÖRRÄTTER


1a. Poh Pia Tod(kött med räkor) 45:-

1b. Thai kyckling vårrullar 45:-

2a. Tom Yam Goong 50.-

Räksoppa med citrongräs,

limeblad och kokosmjölk

2b. Tom Khang Goong 50:-

Räksoppa med citrongräs,

limeblad och kokosmjölk

3a. Tom Yum Gai 47.-

Kycklingsoppa med citrongräs,

limeblad och kokosmjölk

3b. Tom Kha Gai 47:-

Kycklingsoppa med citrongräs,

limeblad och kokosmjölk

……..

HUVUDRÄTTER

SATAY

THAILÄNDSKA GRILLSPETT

4. Satay Gai 85.-

Kycklinggrillspett med jordnötssås

5. Satay Moo 85.-

Fläskgrillspett med jordnötssås

6. Mix Satay 95.-

Kyckling- och fläskgrillspett med jordnötssås

RÖD CURRY

EN HET OCH FYLLIG KRYDDBLANDNING

17. Gaeng Ped Gai 85.-

Wokad kycklingfilé med röd currypasta,

kokosmjölk, limeblad och bambuskott

 

THAI FOOD A’ LA CARTE

FÖRRÄTTER


1a. Poh Pia Tod(kött med räkor)…..50.

1b.Thai kyckling vårrullar……50.-

2a. Tom Yam Goong…… 60.-

Räksoppa med citrongräs,

limeblad och kokosmjölk

2b. Tom Khang Goong…. 60

Räksoppa med citrongräs,

limeblad och kokosmjölk

3a. Tom Yum Gai …..50.-

Kycklingsoppa med citrongräs,

limeblad och kokosmjölk

3b. Tom Khang Gai 50:-

Kycklingsoppa med citrongräs,

limeblad och kokosmjölk

……..

HUVUDRÄTTER

THAI FOOD & A’ LA CARTE

SATAY

THAILÄNDSKA GRILLSPETT

4. Satay Gai 90.-

Kycklinggrillspett med jordnötssås

5. Satay Moo 90.-

Fläskgrillspett med jordnötssås

6. Mix Satay 100.-

Kyckling- och fläskgrillspett

med jordnötssås

SPECIALITETER

UNIKT THAILÄNDSKA LÄCKERHETER


7. Phad Mee Gai 90.-

Stekta äggnudlar med kycklingfilé

på thailändskt vis

8. Bami Goreng 100.-

Stekta äggnudlar med kycklingfilé,

biff och räkor i curry

9. Nasi Goreng 100.-

Stekt ris med kycklingfilé, biff

och räkor i curry

10. Gai Pad Himmapan 100.-

Stekt kycklingfilé med cashewnötter

11. Pad Bai Kaproa Gai 90.-

Stekt kycklingfilé med vitlökschili

och basilika

12. Pad Bai Kaproa Moo 95-

Stekt fläskkött med vitlökschili och basilika

13. Pad Bai Kaproa Neua 95.-

Stekt biff med vitlökschili

och basilika

14. Pad Bai Kaproa Goong 105.-

Stekta tigerräkor med vitlökschili

och basilika

15. Pad Bai Kaproa Meuk 105.-

Stekt bläckfisk medvitlökschili och basilika

16. Anh Special – 4 rätter 120.-

Stekt biff med panangcurry, kycklingfilé

med vitlökschili och chilipasta, friteradkycklingfilé

och friterade räkor

RÖD CURRY

EN HET OCH FYLLIG KRYDDBLANDNING

17. Gaeng Ped Gai 90.-

Wokad kycklingfilé med röd currypasta,

kokosmjölk, limeblad och bambuskott

18. Gaeng Ped Neua 95.-

Wokadbiff med röd currypasta,

kokosmjölk,limeblad och bambuskott

19. Gaeng Ped Goong 105.-

Wokad tigerräkor med röd currypasta,

kokosmjölk, limeblad och bambuskott

20. Gaeng Ped Meuk 105.-

Wokad bläckfisk med röd currypasta,

kokosmjölk, limeblad och bambuskott

GRÖN CURRY

MILD, FRÄSCH OCH SMAKRIK

21. Gaeng Keow Wan Gai 90.-

Wokad kycklingfilé med grön currypasta,

kokosmjölk, basilika och bambuskott

22. Gaeng Keow Wan Neua 99.-

Wokad biff med grön currypasta,

kokosmjölk, basilika och bambuskott

PANANGCURRY, BLOMKÅL, MOROTER, BROCOLI, BAMBUSKOTT, AUBERGINE LÖK LIMNEBLAD MED

23. PANANG GAI…….. 90:-

PANANG CURRY MED KYCKLING

24.PANANG ………….. 95:-

NEUA

PANANG CURRY MED BIFF

25.PANANG GOONG…………..105:-

PANANG CURRY MED TIGERRÄKER

26. PANANG MEUK…………..105:-

PANANG CURRY MED BLÄCKFISK

THAI FOOD & A’ LA CARTE

CHILIPASTA

HETA RÄTTER PÅ THAILÄNDSKT VIS

27. Pad Prik Gai 90.-

Stekt kycklingfilé med chilipasta,gul lök,

paprika, söt basilika och grön chili

28. Pad Prik Neua 95.-

Stekt biff med chilipasta, gul lök,paprika,

söt basilika och grön chili

29. Pad Prik Goong 105.-

Stekta tigerräkor med chilipasta,gul lök,

paprika, söt basilika och grön chili

30. Pad Prik Meuk 105.-

Stekt bläckfisk med chilipasta,gul lök,

paprika, söt basilika och grön chili

OSTRONSÅS

MED KLASSISK SÖTMA OCH SÄLTA

31. Hoi Nang Rom Pad Gai 90.-

Stekt kycklingfilé med ostronsås, broccoli,

minimajs, blomkål, morötter och jordnötter

32. Hoi Nang Rom Pad Neua 95.-

Stekt biff med ostronsås, broccoli,minimajs,

blomkål, morötter och jordnötter

THAI FOOD & A’ LA CARTE

THAI WOK

STIR FRIED MED KRISPIGA GRÖNSAKER

33. Kratha Gai 90.-

Wokad kycklingfilé med broccoli,minimajs,

blomkål, morötter och jordnötter

34. Kratha Neua 95.-

Wokad biff med broccoli, minimajs,

blomkål, morötter och jordnötter

35. Kratha Goong 105.-

Wokade tigerräkor med broccoli,minimajs,

blomkål, morötter och jordnötter

36. Kratha Kai Gai 90.-

Wokad kycklingfilé med ägg,purjolök

och sojasås

37. Kratha Kai Neua 95.-

Wokad biff med ägg,purjolök och sojasås

38.Kratha Kai Bah Mee 90.-

Wokad kycklingfilé med äggnudlar, broccoli,

paprika, blomkål och minimajs

39. Kratha Neua Bah Mee 95.-

Wokad biff med äggnudlar, broccoli,

paprika, blomkål och minimajs

40. Kratha Goong Bah Mee 105.-

Wokade tigerräkor med äggnudlar, broccoli,

paprika, blomkål och minimajs

PAD THAI

RÄTTER MED WOKADE RISNUDLAR

41. Pad Thai Gai 90.-

Stekt kycklingfilé med wokade risnudlar,

ägg, vitkål, morötter och jordnötter

42. Pad Thai Neua 95.-

Stekt biff med wokade risnudlar,ägg,

vitkål, morötter och jordnötter

43. Pad Thai Goong 105.-

Stekta tigerräkor med wokade risnudlar,

ägg, vitkål, morötter och jordnötter

VEGETARISKT

THAILÄNDSKA GRÖNSAKSRÄTTER

44. Pad Pak Ruam mit 70.-

Stekta blandade grönsaker på Thailändskt

45. Poh Pia Tod 45.-

Thailändska vegetariska vårrullar

THAI FOOD & A’ LA CARTE

KINESISKA RÄTTER

KLASSISKA KINESISKA SPECIALITETER

46.Kyckling med bambuskott 90.-

Wokad kycklingfilé med bambuskott

47. Biff med Bambuskott 95.-

Wokad biff med bambuskott

48. Biff med Lök 95.-

Wokad biff med gul lök och purjolök

49. Grillad Anka 120.-

Grillad anka på Kinesiskt vis,

serverasmed jordnöts-, sötsur- eller currysås

50. Anka Med Röd Curry 120.-

Grillad anka med röd currypasta,

serverasmed jordnöts-, sötsur- eller currysås

51. Anka med Ananas 120.-

Grillad anka med ananas,

serverasmed jordnöts-, sötsur- eller currysås

52. Wokade Räkor 100.-

Wokade räkor med paprika och ananas

53. Revben i Sötsur Sås 95.-

Grillade revbensspjäll med sötsur sås

FRITERADE RÄTTER

PÅ THAILÄNDSKT VIS

54. Friterad Kyckling 90.-

Friterad kycklingfilé, serveras medjordnöts-,

sötsur- eller currysås

55. Friterade Räkor 105.-

Friterade räkor, serveras medjordnöts-,

sötsur- eller currysås

56. Friterat fläskkött 90.-

Friterat fläskkött, serveras medjordnöts-,

sötsur- eller currysås

BARNMENY

FÖR BARN UPP TILL 12 ÅR

57. Chicken nuggets 55.-

Friterade kycklingnuggets med pommesfrites

eller ris, serveras´med valfri sås

58. Friterad kyckling 55.-

Friterad kycklingfilé med pommesfrites

eller ris, serveras med valfri sås

59. Köttbullar 55.-

Stekta köttbullar medpommes frites eller ris

60. Grillkorv 55.-

Stekt grillkorv medpommes frites eller ris

THAI FOOD & A’ LA CARTE

LUNCHBUFFÉ

VARDAGAR KL. 11.30 – 15.00

Ät så mycket du vill!

Sex olika rätter att välja mellan,

inklusive sallad, citronvatten,saft,te, kaffe och kaka

VÅRA ÖPPETTIDER ÄR :

MÅN – TOR 11.30 – 20.00

LÖR – FR 12.00 – 21.00(vintertid 20)

SÖNDAG 13.00 – 20.00

Efterrätter

Friterade annanat

medglass 50:-

Friterade banan

med glass 50:-

Friterade banan och annanat med glass 50:-

DRICKA

LÄSk 33cl…………….15:-

Cola

Fanta

Sprite

Loka

Lättöl

……

Startköl

Singa 33cl55:-

Chang 55:-

Mariestad Export 50cl 55:-

Mariestad old50cl 60:-

Eriksberg 60:-

Vin

Vitt, Rött &Rose’

Glas 19cl …………….55:-

Sprit

Whiskey, Konjak & vodka

4cl………………… 64 – 80:-

6cl………………… 84 – 115:-

18. Gaeng Ped Neua 90.-

Wokadbiff med röd currypasta,

kokosmjölk,limeblad och bambuskott

19. Gaeng Ped Goong 100.-

Wokad tigerräkor med röd currypasta,

kokosmjölk, limeblad och bambuskott

20. Gaeng Ped Meuk 100.-

Wokad bläckfisk med röd currypasta,

kokosmjölk, limeblad och bambuskott

GRÖN CURRY

MILD, FRÄSCH OCH SMAKRIK

21. Gaeng Keow Wan Gai 85.-

Wokad kycklingfilé med grön currypasta,

kokosmjölk, basilika och bambuskott

22. Gaeng Keow Wan Neua 90.-

Wokad biff med grön currypasta,

kokosmjölk, basilika och bambuskott

CHILIPASTA

HETA RÄTTER PÅ THAILÄNDSKT VIS

27. Pad Prik Gai 85.-

Stekt kycklingfilé med chilipasta,gul lök,

paprika, söt basilika och grön chili

28. Pad Prik Neua 90.-

Stekt biff med chilipasta, gul lök,paprika,

söt basilika och grön chili

29. Pad Prik Goong 100.-

Stekta tigerräkor med chilipasta,gul lök,

paprika, söt basilika och grön chili

30. Pad Prik Meuk 100.-

Stekt bläckfisk med chilipasta,gul lök,

paprika, söt basilika och grön chili

OSTRONSÅS

MED KLASSISK SÖTMA OCH SÄLTA

31. Hoi Nang Rom Pad Gai 85.-

Stekt kycklingfilé med ostronsås, broccoli,

minimajs, blomkål, morötter och jordnötter

32. Hoi Nang Rom Pad Neua9 85.-

Stekt biff med ostronsås, broccoli,minimajs,

blomkål, morötter och jordnötter

PAD THAI

RÄTTER MED WOKADE RISNUDLAR

41. Pad Thai Gai 85.-

Stekt kycklingfilé med wokade risnudlar,

ägg, vitkål, morötter och jordnötter

42. Pad Thai Neua 90.-

Stekt biff med wokade risnudlar,ägg,

vitkål, morötter och jordnötter

43. Pad Thai Goong 100.-

Stekta tigerräkor med wokade risnudlar,

ägg, vitkål, morötter och jordnötter

VEGETARISKT

THAILÄNDSKA GRÖNSAKSRÄTTER

44. Pad Pak Ruam mit 65.-

Stekta blandade grönsaker på Thailändskt

45. Poh Pia Tod 45.-

Thailändska vegetariska vårrullar

THAI WOK

STIR FRIED MED KRISPIGA GRÖNSAKER

33. Kratha Gai 85.-

Wokad kycklingfilé med broccoli,minimajs,

blomkål, morötter och jordnötter

34. Kratha Neua 90.-

Wokad biff med broccoli, minimajs,

blomkål, morötter och jordnötter

35. Kratha Goong 100.-

Wokade tigerräkor med broccoli,minimajs,

blomkål, morötter och jordnötter

36. Kratha Kai Gai 85.-

Wokad kycklingfilé med ägg,purjolök

och sojasås

37. Kratha Kai Neua 90.-

Wokad biff med ägg,purjolök och sojasås

38. Kratha Kai Bah Mee 85.-

Wokad kycklingfilé med äggnudlar, broccoli,

paprika, blomkål och minimajs

39. Kratha Neua Bah Mee 90.-

Wokad biff med äggnudlar, broccoli,

paprika, blomkål och minimajs

40. Kratha Goong Bah Mee 100.-

Wokade tigerräkor med äggnudlar, broccoli,

paprika, blomkål och minimajs

KINESISKA RÄTTER

KLASSISKA KINESISKA SPECIALITETER

46.Kyckling med bambuskott 85.-

Wokad kycklingfilé med bambuskott

47. Biff med Bambuskott 90.-

Wokad biff med bambuskott

48. Biff med Lök 90.-

Wokad biff med gul lök och purjolök

49. Grillad Anka 115.-

Grillad anka på Kinesiskt vis,

serverasmed jordnöts-, sötsur- eller currysås

50. Anka Med Röd Curry 115.-

Grillad anka med röd currypasta,

serverasmed jordnöts-, sötsur- eller currysås

51. Anka med Ananas 115.-

Grillad anka med ananas,

serverasmed jordnöts-, sötsur- eller currysås

52. Wokade Räkor 100.-

Wokade räkor med paprika och ananas

53. Revben i Sötsur Sås90.-

Grillade revbensspjäll med sötsur sås

FRITERADE RÄTTER

PÅ THAILÄNDSKT VIS

54. Friterad Kyckling 85.-

Friterad kycklingfilé, serveras medjordnöts-,

sötsur- eller currysås

55. Friterade Räkor 100.-

Friterade räkor, serveras medjordnöts-,

sötsur- eller currysås

56. Friterat fläskkött 85.-

Friterat fläskkött, serveras medjordnöts-,

sötsur- eller currysås

BARNMENY

FÖR BARN UPP TILL 12 ÅR

57. Chicken nuggets 55.-

Friterade kycklingnuggets med pommesfrites

eller ris, serveras´med valfri sås

58. Friterad kyckling 55.-

Friterad kycklingfilé med pommesfrites

eller ris, serveras med valfri sås

59. Köttbullar55.-

Stekta köttbullar medpommes frites eller ris

60. Grillkorv 55.-

Stekt grillkorv medpommes frites eller ris

SPECIALITETER

UNIKT THAILÄNDSKA LÄCKERHETER


7. Phad Mee Gai 85.-

Stekta äggnudlar med kycklingfilé

på thailändskt vis

8. Bami Goreng 95.-

Stekta äggnudlar med kycklingfilé,

biff och räkor i curry

9. Nasi Goreng 95.-

Stekt ris med kycklingfilé, biff

och räkor i curry

10. Gai Pad Himmapan 90.-

Stekt kycklingfilé med cashewnötter

11. Pad Bai Kaproa Gai 85.-

Stekt kycklingfilé med vitlökschili

och basilika

12. Pad Bai Kaproa Moo 85-

Stekt fläskkött med vitlökschili och basilika

13. Pad Bai Kaproa Neua 90.-

Stekt biff med vitlökschili

och basilika

14. Pad Bai Kaproa Goong 100.-

Stekta tigerräkor med vitlökschili

och basilika

15. Pad Bai Kaproa Meuk 95.-

Stekt bläckfisk medvitlökschili och basilika

16. Anh Special – 4 rätter 120.-

Stekt biff med panangcurry, kycklingfilé

med vitlökschili och chilipasta, friteradkycklingfilé

och friterade räkor

LUNCHBUFFÉ

VARDAGAR KL. 11.30 – 15.00

Ät så mycket du vill!

Sex olika rätter att välja mellan,

inklusive sallad, citronvatten, saft, te, kaffe och kaka

VÅRA ÖPPETTIDER ÄR :

MÅN – TOR 11.30 – 20.00

LÖR – FRI12.00 – 22.00(vintertid 20 -30))

SÖNDAG 13.00 – 20.00

word-image

Efterrätter

Friterade ananas med glass 50:-

Friterade banan med glass 50:-

Friterade banan och ananas med glass  50:-

DRICKA

LÄSk 33cl…………….15:-

Cola

Fanta

Sprite

Loka

Lättöl

……

Startköl

Singa 33cl 55:-

Chang 55:-

Mariestad Export 50cl 55:-

Mariestad old 50cl 60:-

Eriksberg 60:-

Vin

Vitt, Rött & Rose’

Glas 19cl …………….55:-

Sprit

Whiskey, Konjak & vodka

4cl………………… 64 – 80:-

6cl………………… 84 – 115:-